Onze Diensten

Bij Wattplus zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van duurzame energie. Ons ervaren team staat klaar om particuliere en zakelijke klanten te ondersteunen met diverse groene oplossingen. Ontdek hieronder een overzicht van onze belangrijkste diensten

Zonnepanelen


Bij Wattplus streven we naar een duurzame toekomst, en onze hoogwaardige zonnepanelen zijn cruciaal voor het bereiken van deze visie. Niet alleen verminderen ze uw energieverbruik, maar ze dragen ook bij aan een groenere planeet.


Terugverdientijd en Besparingen:Laat de zon voor u werken! De terugverdientijd van onze zonnepanelen varieert tussen de 6 en 10 jaar. Maar zodra ze winstgevend worden, zult u genieten van aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Stel u voor dat uw elektriciteitsmeter teruggaat en u daadwerkelijk geld bespaart, terwijl u bijdraagt aan een duurzame levensstijl.


Verkoop van Overtollige Energie:Uw zonnepanelen kunnen meer genereren dan u nodig heeft, en het overschot kan terug naar het elektriciteitsnet. In sommige regio's ontvangt u zelfs vergoedingen voor de elektriciteit die u teruglevert. Dat is niet alleen slim, dat is alsof u investeert in een groene toekomst terwijl u profiteert van directe besparingen.

Batterijopslag


Laat uw groene energie niet verloren gaan! Bij Wattplus bieden we betrouwbare batterijopslagoplossingen die ervoor zorgen dat u kunt profiteren van duurzame energie, ongeacht het weer.


Continuïteit van Groene Energie:Onze batterijopslagoplossingen garanderen energiebehoud en stabiliteit. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van de zonneschijn om te genieten van groene stroom. Zelfs op bewolkte dagen of 's nachts blijft uw huishouden energie-efficiënt en milieuvriendelijk.

Laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen


Bent u klaar om de weg naar duurzame mobiliteit in te slaan? Bij Wattplus bieden we geavanceerde oplossingen voor laadpalen die perfect passen bij uw groene levensstijl.


Opladen voor de Toekomst:Onze laadinfrastructuur draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar biedt ook handige oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Laat uw auto opladen terwijl u bijdraagt aan een schonere lucht en minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Waarom Kiezen voor Wattplus?


Wattplus is uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen. Of het nu gaat om zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen of andere groene oplossingen, wij bieden hoogwaardige diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.